Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

De laatste officiële rit van het jaar. In tegenstelling tot eerdere berichten beginnen en eindigen we niet in Dendermonde, maar in Moerzeke: in Café/zaal De Vier Gekroonden, Koningsplein 8, 9220 Moerzeke (Hamme).
 

Zoals gebruikelijk bij een clubrit: samenkomst kan vanaf 11u, graag met volle tank, vertrek stipt om 13u. Minder gebruikelijk bij een clubrit maar dan weer zeer gebruikelijk voor een slotrit: dit is een kortere rit (+-anderhalf uur), zonder tussenstop. Dit natuurlijk omdat we tijdig terug moeten zijn voor de Algemene Vergadering, die doorgaat in de zaal van De Vier Gekroonden en om 15u start.

 

Uiteraard loont het om zowel aan de rit als aan de AV deel te nemen. De rit telt immers mee voor het rittenklassement (boetiek-bon) en om te voldoen aan een van de voorwaarden om je als effectief lid te registreren (i.e. de voorwaarde van 3 ritten meegereden te hebben, meer details in het Intern Reglement). Wie voor de vergadering blijft, krijgt niet alleen inzage en inspraak in het clubgebeuren, maar ook nog een drankje op kosten van de club en misschien wel meer...

 

Een korte rit van en naar Moerzeke betekent dat we daar wel in de buurt blijven, het zal dus geen tochtje rondom Dendermonde worden, maar eentje in (de buurt van) het Waasland."

15-10-2023 13:00
Adres

Koningsplein 8
9220 Moerzeke (Hamme)
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.